facebookpixel

Levertijden

Onze levertijden

Persoonlijke cadeaus

Elke gepersonaliseerde bestelling wordt door onszelf met de hand gemaakt, waardoor de levertijd langer is dan bij een andere webshop.

 

We proberen om je bestelling  binnen de 10 werkdagen na ontvangst van de betaling af te werken, maar hou er rekening mee dat deze timing overschreden kan worden. Zeker in drukke periodes zoals de feestdagen, Moederdag, Vaderdag…

De verzending gebeurt van dinsdag tot vrijdag waardoor je bestelling snel geleverd kan worden nadat we hem afgewerkt hebben. Afhalen kan ook altijd in onze winkel zonder afspraak tijdens onze openingsuren.

Wij raden je aan om ruim op tijd te bestellen voor speciale gelegenheden zodat jij (en ook wij) niet hoeft te stressen.

Vraag je je af of iets op een bepaald moment klaar kan geraken? Neem dan op voorhand contact met ons op. Zo kunnen we samen bekijken of het mogelijk is.

Iets te laat bestellen en zonder overleg een gewenste datum bij de opmerkingen plaatsen, lukt helaas niet.

Doopsuiker

Stel je zelf doopsuiker samen via de webshop? Dan kunnen de levertijden langer zijn dan van de gewone cadeautjes.

Het kan zijn dat een bepaald product tijdelijke uit voorraad is en dat we hier even op moeten wachten. Ook het maken van vinylstickers, full color stickers en labels neemt meer tijd in beslag. Voor deze artikelen mag je een productietijd van 14 werkdagen in gedachten houden.

Dit is natuurlijk de reden waarom we je aanraden om minstens twee maanden voor je uitgerekende datum je doopsuiker te bestellen. Zo kan je stressen voorkomen!

Geboortekaartjes

Natuurlijk is de levertijd van geboortekaartjes (na de geboorte) géén tien werkdagen.

Hou rekening met de volgende levertijden:

  • Standaard drukwerk: 1 à 2 werkdagen + verzending
  • Digitale foliedruk: 2 werkdagen + verzending
  • Ambachtelijke technieken: 3 à 4 werkdagen + verzending

Omdat er toch wel wat werk kruipt in het drukken van je geboortekaartje, is het belangrijk dat je ons zo snel mogelijk na de geboorte alle gegevens bezorgt.

Wij sturen altijd nog een laatste digitale proefdruk die ook meteen gecontroleerd en bevestigd mag worden. Pas hierna kunnen de kaartjes in druk gaan.