facebookpixel

Verzending

Levertijden

Wij streven ernaar om bestellingen af te werken binnen de 10 werkdagen. MAAR aangezien wij een klein bedrijf zijn en alles met de hand personaliseren, kan het zijn dat deze levertijd overschreden wordt. Wij doen alles met veel zorg en liefde en vinden het belangrijker dat je bestelling tip top in orde is, dan dat hij snel geleverd wordt.

Wij raden je dus aan om ruim op tijd te bestellen voor speciale gelegenheden. Vraag je je af of iets op een bepaald moment klaar kan geraken? Neem dan op voorhand contact met ons op. Zo kunnen we het samen bekijken. Iets bestellen en zonder overleg een gewenste datum bij de opmerkingen plaatsen, lukt niet.

Stel je zelf doopsuiker samen via de webshop? Dan kunnen de levertijden langer zijn dan van de cadeautjes. We hebben niet op elk moment alles in voorraad. Ook het ontwerpen van geboortekaartjes vergt natuurlijk meer tijd. We blijven tijdens het proces in contact via mail.

BELANGRIJK: na de geboorte is de levertijd van de geboortekaartjes natuurlijk GEEN 10 werkdagen. Standaard drukwerk en digitale folie 1-2 werkdagen, speciale technieken 3-4 werkdagen.

 

Verzending

Wij werken samen met Myparcel en B-post voor onze pakketjes. Je zal dus een mail ontvangen van Myparcel wanneer je pakketje onderweg is. We werken met twee vaste ophaaldagen in de week, deze zijn dinsdag en vrijdag (en afhankelijk van de drukte kan vrijdag er ook nog bijkomen.)

Als je voor verzending kiest, zal je altijd een track-en-trace code ontvangen zodat je de zending kan volgen. Je ontvangt deze code als de pakjes in het verdeelcentrum gesorteerd zijn. Het is dus normaal dat je e-mail van Myparcel wat later komt dan de afrondings e-mail van de webshop.

LET OP! Gebruik je de B-post app? Deze geeft foutieve informatie. De app ziet je pakketje als verzonden op het moment dat wij etiketten afdrukken. Dit doen we in grote hoeveelheden, dus vaak een hele tijd voor je pakketje klaar is.

We zorgen er steeds voor dat je producten zorgvuldig verpakt worden, zodat ze niet beschadigd kunnen geraken onderweg. Ondervind je toch problemen? Neem foto’s van je producten en verpakking en mail het door naar info@kadeco.be

 

 

Tarieven

  • Verzending met track-en-trace binnen België: € 7,50
  • Verzending tijdens de Kerstperiode: € 8,5
  • Verzending met track-en-trace naar Nederland: € 12

Waarom wij niet gratis verzenden?

Veel webshops die kiezen om gratis te verzenden, rekenen deze kost door in de producten. Dit is iets wat wij niet willen doen. Wij kiezen ervoor om onze prijzen voor jullie haalbaar te houden, maar rekenen wel de verzendkosten door.  Wij verpakken alles zorgvuldig, ook dit is voor ons een extra kost. (Tissuefolie, bubbelplastiek, verpakkingstape…)

We worden ermee geconfronteerd dat B-post verschillende extra tarieven aanrekent nl. kost als er in verhouding te veel lucht in het pakket zit, kosten als het pakket iets te zwaar is, kosten als we de pakketjes zelf naar een postpunt brengen (maar ook kosten om ze te komen ophalen) en tijdens de drukke periodes wordt er zelf een extra toevoeging gedaan van €1 per verzending.

Het is voor ons dus niet meer haalbaar om de verzending gratis te doen. We hopen op je begrip!

 

 

Afhalen

Woon je in de buurt van Beringen? Dan kan je de artikelen nog steeds afhalen bij ons door te kiezen voor ‘Afhalen in Beringen’.

Wanneer je een mailtje ontvangen hebt dat je bestelling klaar is, kan afhalen zonder afspraak tijdens de openingsuren van onze winkel.

  • dinsdag: 13u – 17u
  • woensdag tot vrijdag:
    10u – 12u & 13u – 17u
  • zaterdag: 09u30 – 12u30