facebookpixel

Verzending

Verzending

Hoe werkt het?

Als je voor verzending kiest, zal je altijd een track-en-trace code ontvangen zodat je de zending kan volgen. Je ontvangt deze code als de pakjes in het verdeelcentrum zijn. Je ontvangt ook altijd een mailtje van ons dat je bestelling klaar is.

Beschadiging?

We zorgen er steeds voor dat je producten zorgvuldig verpakt worden, zodat ze niet beschadigd kunnen geraken onderweg.

Ondervind je toch problemen? Neem foto’s van je producten en verpakking en mail het door naar info@kadeco.be (Dit moet altijd z.s.m. gebeuren zodat wij een klacht kunnen indienen.)

Niet thuis bij de levering?

Je ontvangt een vrij precieze track-en-trace van wanneer je pakketje geleverd zal worden. Ben je toch niet thuis op het gewenste tijdstip? Dan kan er een nieuw moment ingepland worden. Dit kan je rechtstreeks met onze transportfirma regelen. (011 49 08 28)

Tarieven

  • Verzending met track-en-trace binnen België: € 6,50
  • Verzending met track-en-trace naar Nederland: € 12
  • Verzending van een geboortekaartje (met verzekering): €12,50

Waarom wij niet gratis verzenden?

Veel webshops die kiezen om gratis te verzenden, rekenen deze kost door in de producten. Dit is iets wat wij niet willen doen omdat er ook veel mensen komen afhalen in onze winkel.

Wij kiezen ervoor om onze prijzen voor jullie haalbaar te houden, maar rekenen wel de verzendkosten door.  Wij verpakken alles zorgvuldig, ook dit is voor ons een extra kost. (Tissuefolie, bubbelplastiek, verpakkingstape…)

Afhalen

Woon je in de buurt van Beringen? Dan kan je de artikelen nog steeds afhalen in onze winkel door te kiezen voor ‘Afhalen in onze winkel’.

Wanneer je een mailtje ontvangen hebt dat je bestelling klaar is, kan afhalen zonder afspraak tijdens de openingsuren van onze winkel.

  • dinsdag: 13u – 17u
  • woensdag tot vrijdag:
    10u – 12u & 13u – 17u
  • zaterdag: 09u30 – 12u30