facebookpixel

Met liefde gegeven

Een persoonlijk cadeau bevat extra liefde: het laat zien dat je extra moeite in het cadeau hebt gestoken. Of je nu een speciale gelegenheid viert of gewoon iemand wilt laten zien dat je aan hen denkt, een gepersonaliseerd cadeau is perfect voor elk moment.

We geven hieronder enkele suggesties voor bepaalde gelegenheden, maar je kan er erg creatief mee zijn. Deze cadeautjes kunnen ook dienen voor een student die gaat afstuderen, voor een babyshower, een nieuw huis, het afscheid van een collega, een jubileum, een relatiegeschenk, …

Een cadeau met een vraag of boodschap

Wil je meter / peter / getuige worden?

Met een cadeautje blijft jouw vraag een mooi aandenken om te koesteren.

Je wordt oma / opa / tante / nonkel

Verrassend nieuws verdient een bijzondere aankondiging dat de start van een nieuw avontuur viert.

Ik zoek een cadeautje met een vraag of boodschap

Gegraveerd kistje met een vraag

Een warm cadeau / een aandenken

Dekentje met naam

Onze schattige dekentjes warden vaak gebruikt voor een eerste publieke foto als aankondiging. Maar het is ook leuk om aan nieuwe ouders een warm, zacht en persoonlijk cadeau te geven.

Naar de dekentjes

Herinneringskist

Onze kisten worden gebruikt om de mooiste momenten en herinneringen op een unieke manier te bewaren. Leuk voor nieuwe ouders, maar ook voor andere bijzondere momenten in het leven zoals een huwelijk, studenten die afstuderen, een jubileum of een verhuis.

Naar de herinneringskisten

Een bedankje

Voor de juf of meester aan het einde van het schooljaar

Sluit het schooljaar af met een speciaal bedankje dat laat zien hoeveel je alle zorgen en inzet van de leerkracht waardeert.

Naar de bedankjes

Voor Moederdag of Vaderdag

Want een gepersonaliseerd cadeautje zegt nog meer hoe graag je iemand ziet.

Moederdag Vaderdag

Rebekka

Vakmanschap en kwaliteit

Bij Kadeco graveren en borduren wij al onze cadeaus zelf. Dit betekent dat we elk product met zorg en aandacht behandelen, zodat jij verzekerd bent van de hoogste kwaliteit en een unieke, persoonlijke touch. Bovendien kiezen we voor degelijke materialen die een leven lang meegaan.

Omdat wij zelf jouw cadeautje graveren en inpakken en jou een foutloos cadeautje willen bezorgen, hanteren we een levertijd van 10 werkdagen.