facebookpixel

Over ons

Hoe het allemaal begon

Als kind was ik altijd al graag creatief bezig, maar ik had ook een passie voor het omgaan met kinderen. De opleiding kleuteronderwijzeres leek me dan ook een ‘match made in heaven’.

De eerste jaren als leerkracht heb je echter heel uiteenlopende taken en geen eigen klas waar je pas écht al je creativiteit in kwijt kan. Misschien was het daardoor dat ik er een extra hobby bijkreeg? Het ontwerpen en uitsnijden van stickers of folies om op textiel te persen. Dit deed ik met mijn eerste hobby plotter, die ik cadeau kreeg van mijn lieve man.

Al snel kwam er veel reactie op mijn creaties die ik op mijn nieuwe Instagram pagina deelde. En zo werd de hobby uitgebouwd tot bijberoep. (Niet wetende dat ik een aantal jaren mijn job hiervoor zou opgeven.)

In november 2019 nam ik een jaar loopbaanonderbreking omdat het voor mij niet meer haalbaar was om Kadeco (dat inmiddels een grote groei doorgemaakt had) te combineren met het ‘juf zijn’ (want een juf is ook na de uren nog veel bezig met voorbereidingen). Exact een jaar later nam ik de beslissing om mijn ontslag te geven en mijn vaste benoeming op te zeggen.

En nu… ben ik nog steeds vol enthousiasme en passie bezig met het runnen van mijn zaak, samen met mijn team!

En we blijven niet stilstaan. Ondertussen leiden Michaël en ik drie zaken (Kadeco – Paal, Kadeco Vision – Beverlo, Vaneylen – Lommel). Onze groep telt binnenkort al 17 personeelsleden!

‘Blijven groeien’ is ons motto, dus ik ben ontzettend blij dat jij hieraan bijdraagt als lieve klant!

Liefs, Karlijn

9B7A9666