facebookpixel

Over ons

Waar liefde tastbaar wordt

Kadeco helpt jou om de mooiste momenten uit je leven tastbaar te maken en te delen met de mensen rondom jou. We maken met veel liefde cadeautjes, bedankjes en geboortekaartjes voor jou op maat. Zo kan je bij ons terecht voor alles wat je nodig hebt voor je geboorteconcept: van het ontwerp en drukwerk van je geboortekaartje, tot de uitwerking van doopsuikerbedankjes.

Ook bij andere feestelijke gelegenheden helpen we jou om de leukste cadeaus of bedankjes samen te stellen om het leven te vieren. Dit kan gaan van bedankjes voor communie of trouwfeest, een gepersonaliseerd cadeau om je getuige of meter en peter te vragen tot een schattig dekentje met naam om jouw kindje voor het eerst in te wikkelen.

Waar we belang hechten aan onze waarden

Bij Kadeco doen we alles zelf. Daardoor kunnen we kort op de bal spelen, een persoonlijke service bieden en altijd werken naar een perfect eindresultaat. Hiervoor gebruiken we onze KADECO-waarden als gids.

Kwaliteitsvol

We streven naar de hoogste kwaliteit in al onze producten en in onze diensten. Omdat we het volledige proces zelf in handen hebben, kunnen we alles goed op elkaar afstemmen en meteen bijsturen indien nodig. Enkel het drukwerk besteden we uit, maar daarvoor werken we nauw samen met een eersteklas drukker.

Altijd persoonlijk

De klant staat altijd voorop. We bieden een persoonlijke benadering en service op maat. Elke bestelling die de deur uit gaat heeft een verhaal. Zo werken we niet alleen aan gepersonaliseerde producten, maar ook aan een persoonlijke band met onze klanten.

Duurzame materialen

We selecteren zorgvuldig duurzame materialen die een leven lang meegaan, want alleen het beste is goed genoeg. En we doen ons best om zoveel mogelijk zero-waste of recycleerbare doopsuiker-verpakkingen aan te bieden, zodat jullie een afvalvrij cadeautje aan gasten kunnen meegeven.

Eerlijke prijzen

Onze prijzen weerspiegelen de waarde en kwaliteit van onze producten en van wat wij dagelijks met veel liefde voor onze klanten doen.

Creativiteit centraal

Creativiteit zit in ons DNA. We zijn niet bang om out-of-the-box te denken om originele concepten met jou uit te werken.

Oog voor detail

We begrijpen dat de kleinste details het grootste verschil kunnen maken. Daarom besteden we bijzondere aandacht aan elk aspect van ons werk, van ontwerp tot uitvoering, om een perfecte afwerking te garanderen.

Waar collega's familie zijn

Teamfoto Kadeco
Amelie, Rebekka, Patricia, Liv, Karlijn en Evelien

Karlijn was oorspronkelijk een creatieve kleuterjuf, tot haar hobby wat uitliep. Van haar man, Michaël, kreeg ze haar eerste hobbyplotter cadeau. Daarmee sneed ze stickers en folies, die ze daarna perste op textiel. Haar eerste creaties werden gedeeld op Instagram en zo werd Kadeco geboren.

Dit bleek zo’n succes dat ze enkele jaren later haar job opzegde om Kadeco verder te laten bloeien. Ondertussen helpt ze met haar team talloze ouders met het ontwerpen van geboortekaartjes, het samenstellen van doopsuiker-geschenkjes en het graveren en borduren van gepersonaliseerde cadeaus voor verschillende gelegenheden.

Inmiddels leidt ze met Michaël met veel enthousiasme drie zaken:

  • Kadeco, Paal: geboorteconcepten en gepersonaliseerde cadeaus
  • Kadeco Vision, Beverlo: bedrukken van textiel
  • Vaneylen, Lommel: bedrijfskleding

Rebekka is verantwoordelijk voor de productie. Ze is een echte multitasker en kan wel 5 dingen tegelijk doen en dat terwijl ze het overzicht over alle orders bewaart. Het zal je niet verbazen dat zij geen moment stil staat.

Evelien is ons grafisch wonder. Zij ontwerpt voor jullie baby de mooiste geboortekaartjes. Als rechterhand van Karlijn, biedt ze extra ondersteuning en werkt ze mee aan de strategie van Kadeco.

Patricia, mama van Karlijn en oma van Liv, is onze inpak-koningin. Als echte perfectionist pakt ze met heel veel zorg elke bestelling in.

Amelie is, op Liv na, de jongste van het team. Ze is helemaal mee met alle social media en komt ons enkele dagen per week helpen om ervoor te zorgen dat jij onze dagelijkse dosis inspiratie te zien krijgt.

Cheerleader Liv komt regelmatig kijken of wij op gepaste momenten pauzeren. Maar komt evengoed inspecteren of we wel hard aan het werken zijn en of onze bureaus wel goed zijn opgeruimd. Ze assisteert graag bij het samenstellen van leuke Reels voor op Instagram, dus je zal haar zeker eens tegenkomen op onze social media!

Waar klanten centraal staan

Bij Kadeco maken we niet alleen persoonlijke geschenken, maar bouwen we ook een sterke en persoonlijke band op met onze klanten. Onze toegewijde klantenservice zorgt ervoor dat elke klant zich gewaardeerd voelt en dat merk je in de positieve beoordelingen die we ontvangen. Klanten prijzen onze aandacht voor detail, kwaliteitsvolle producten, vlotte communicatie en de persoonlijke benadering die we bieden. Bij ons is elke klant speciaal, en dat is de reden waarom ze ons aanraden.