facebookpixel

Veel gestelde vragen

We doen ons best op je pakje binnen de 10 werkdagen na ontvangst van betaling af te werken. Als je het komt afhalen kan dit dan op het volgende afhaalmoment. Als we moeten verzenden, wachten we op het volgende ophaalmoment van Bpost.

Hou er rekening mee dat we alles met de hand personaliseren. Dit zorgt ervoor dat we meer tijd nodig hebben dan een standaard webshop. Tijdens drukke periodes zoals de feestdagen, moederdag, vaderdag kan de levertijd wat oplopen.

Bedankt voor je begrip!

Voor geborduurde artikelen:

De mogelijke lettertypes staan tussen de product afbeeldingen weergegeven met alle kleine en hoofdletters.

Voor alle andere producten:

Je typt in het voorziene vak een tekst. Daarna vink je de verschillende lettertypes aan & dan zie je meteen hoe het er zal uitzien.

Sommige voorbeelden werden gemaakt met het lettertype van een geboortekaartje. Deze lettertypes vind je dan niet terug tussen de onze. Wil je ook zelf een lettertype aanleveren voor doopsuiker artikelen? Vermeld dit dan en mail een lettertype bestand door naar info@kadeco.be

Kom langs in onze fysieke winkel voor een kant en klaar geschenkje!

Wil je toch graag iets persoonlijk?

Stuur ons een mailtje (info@kadeco.be) met:

  • de artikelen die je wilt hebben
  • de uiterste datum dat je ze nodig hebt

Wij bekijken of dit nog haalbaar is voor ons.

Dit is perfect normaal!

Wij werken eerst je bestelling af. Je krijgt hiervan een mailtje. We moeten natuurlijk ook nog alles klaar maken voor verzending. De pakjes worden meestal de dag zelf of een dag later opgehaald door B-post.

Pas als de pakketjes in Brussel zijn, worden ze voor de eerste keer gescand. Op dat moment krijg je ook een mailtje met je track-en-trace.

Heb je een week na het ontvangen van je track-en-trace code nog steeds geen pakje? Mail ons dan even zodat wij het kunnen nakijken.

Lukt het je echt moeilijk om een beeld te krijgen van wat je nu eigenlijk besteld hebt? Mail ons even (info@kadeco.be) zodat wij een ontwerpje voor je kunnen maken. Je kan het nadien dan nog altijd wijzigen.

Lukt het je om zelf aan de slag te gaan? Ga dan vliegensvlug naar de pagina ‘doopsuiker DIY‘ Je kan ook altijd heel wat inspiratie vinden op onze Instagrampagina. Onder de hoogtepunten ‘doopsuiker’ vind je heel wat concepten gebundeld.

Heb je graag extra hulp? Of wil je alles in het echt kunnen bekijken? Kom dan naar onze fysieke winkel of maak een afspraak.

Natuurlijk! Je bent welkom in onze winkel zonder afspraak om cadeautjes uit te kiezen, je doopsuiker samen te stellen of om de geboortekaartjes te bekijken.

Wil je begeleid worden? Dan kan je een afspraak maken.

We zijn open op

  • dinsdag: 13-17u
  • woensdag tot vrijdag: 10-12u & 13-17u
  • zaterdag: 9u30 tot 12u30

Dit kan tijdens de openingsuren van onze fysieke winkel.

 

Beverlosesteenweg 268

3583 Paal

In de mail die je krijgt als je bestelling afgrond is zie je de afhaalmomenten.

  • Woensdag 13-16 uur
  • Vrijdag 13-16 uur
  • Zaterdag 10-12 uur

Met uitzondering van feest- en brugdagen. En onze verlofperiodes bij Kerst.

Wij proberen ons hieraan te houden, omdat we anders te veel afgeleid worden & iedereen wilt natuurlijk zijn bestelling tijdig ontvangen.

Lukt het niet om op deze momenten langs te komen, gelieve dan een afspraak maken voor afhaling via mail (info@kadeco.be)

Stuur een mailtje naar info@kadeco.be en we bekijken de haalbaarheid van je vraag.

Helaas kunnen wij gepersonaliseerde artikelen niet omruilen aangezien ze op maat voor jou gemaakt zijn.

Kijk dus altijd goed naar de afmetingen en vergelijk met een kledingstuk dat je hebt.

Elk materiaal heeft zijn eigen textuur, dikte, kleur en hierdoor zal elke gravering anders zijn dat maakt elk artikel uniek.

Zoals vermeld bij onze algemene voorwaarden zijn we niet aansprakelijk voor het afwijken van graveringen.

Je kan een factuur krijgen met een bepaalde vermelding op, MAAR hiervoor moet je via mail bestellen. Je stuurt je bestelling door en je facturatiegegevens.

Je kan je factuur niet meer wijzigen wanneer je gewoon via de webshop bestelde. Deze worden automatisch gegenereerd & ook wij kunnen hier geen aanpassingen meer aan doen.

Kortingscodes zoals bijvoorbeeld een kortingscode bij bepaalde periodes of van een influencer zijn niet cumuleerbaar met andere kortingsbonnen of artikelen die afgeprijsd staan of een staffelkorting hebben. De kortingscode zal gewoon op de overige artikelen toegepast worden.

Voor alle doopsuikerbedankjes mag je vinylstickers in formaat M bestellen. Wij passen indien nodig je sticker aan aan je gekozen artikelen.

Heb je een bepaald artikel voor ogen? Vermeld dan maximum lengte en breedte bij je bestelling.

De vinylstickers L moeten enkel genomen worden voor voorraadpotten.